OVER MARLOES

Zoals ieder persoon, ben ik ook bekend met bepaalde onzekerheden en angsten. Naast psycholoog ben ik namelijk ook nog gewoon mens 😉 

Wat mij heel erg heeft geholpen is te beseffen dat dit er gewoon mag zijn. Je bent niet onzeker, maar je hebt onzekerheid. Soms in meerdere mate, soms in mindere mate. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik mijn onzekerheden los van mezelf kon zien. En stappen kon nemen, waardoor dit steeds wat verder van mij wegdreef.

Onzekerheid kan veel zaken in je leven belemmeren. Toch zou ik het niet hebben willen missen. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mijzelf ben blijven ontwikkelen. Buiten mijn comfort zone ben getreden. En nog steeds hoor ik regelmatig dat stemmetje in mijn hoofd: “Zou je dat nou wel doen?”, “Gaat dat je wel lukken?”. Het verschil is dat ik het nu herken wanneer angsten opspelen. Het minder serieus neem. Me er vooral niet door laat weerhouden in het ondernemen van wat ik belangrijk vind.

Professioneel heb ik ervaring opgedaan door het volgen van de universitaire studie Gezondheidspsychologie. Tijdens mijn studie heb ik mensen online begeleid met verschillende psychische en psychiatrische problematiek. Na het cum laude behalen van mijn masterdiploma heb ik in enkele zorginstellingen gewerkt. Ik ben gecertificeerd psycholoog NIP. Blijven ontwikkelen als therapeut (en als mens) is voor mij erg belangrijk. Zo heb ik verschillende bijscholingscursussen gevolgd waaronder de basis- en vervolgcursus Acceptance and Commitment Therapy en EMDR.

Neem je het (moedige!) besluit om een behandeling te willen starten, neem gerust contact op. Ik hoop je graag te ontmoeten online of in mijn praktijkruimte.