TARIEF

€ 100,-

Gesprekken zijn mogelijk in Hilversum, Almere, Amersfoort en Utrecht.

€ 100,-

Gesprekken vanuit je vertrouwde thuisomgeving in een beveiligde omgeving.

€ 65,00

Laagdrempelige hulp via e-mail in een beveiligde omgeving.

Gesprekken bij Confident Mind duren 60 minuten. Je betaalt alleen voor directe zorg, en niet voor indirecte zorg zoals voorbereidingstijd of verslaglegging.

Niet-vergoede zorg

De behandelingen van Confident Mind worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het voordeel van niet-vergoede zorg is dat een diagnose geen verplichting is. Informatie over jouw problematiek zal niet in jouw elektronisch patiëntendossier bij de huisarts opgeslagen worden. Je eigen risico van € 385,- wordt niet aangesproken en je hebt geen verwijsbrief nodig van de huisarts. Ten slotte ligt de regie bij jou. Jij bepaalt zelf hoeveel behandelingen jij nodig acht.

Vergoede zorg

Door mijn samenwerking met Caredate is er een mogelijkheid om geheel of grotendeels vergoede zorg te ontvangen. Bij Caredate voer ik dezelfde behandelingen uit als beschreven op deze website. Ik werk bij hen samen met een regiebehandelaar. Dit is een vereiste van de zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen. De vergoeding is afhankelijk van je polis en je hebt altijd een verwijsbrief nodig. Je kunt je aanmelden via mijn profiel. Let op: bij Caredate gelden andere algemene voorwaarden dan de algemene voorwaarden van Confident Mind. Zo is gratis nazorg niet opgenomen in de algemene voorwaarden van Caredate.

Nazorg

Na een intensief traject kan het onwennig zijn om je leven weer zelfstandig te vervolgen. De drempel om dan weer contact met je psycholoog te leggen is vaak hoog. Cliënten die meer dan 6 sessies bij Confident Mind gevolgd hebben bied ik daarom gratis nazorg aan. Deze 45 minuten durende sessie zal na 2 maanden, telefonisch of online (via videobellen) plaatsvinden. Voor behandeling via e-mail zal ik na deze periode contact met je opnemen voor een gratis e-mail consult. 

Confident Mind heeft op dit moment geen wachtlijst